Prikaz 1–18 od 19 rezultata

Zlatnici i dukati u Beogradu po povoljnim cenama koje Vam nudi Zlatara Đorđević, odnose se na prave dukate finoće 900/999. Motivi na zlatnicima i dukatima iz naše proizvodnje su prepoznatljivi kod našeg naroda: Grb Srbije, Grb Nemanjića, Prvo Kupanje, čuveni zaštitnici u tradiciji naše kulture, Sveta Petka, Bogorodica, Sveti Nikola…


Dukati i zlatnici su vredan poklon za rođenje deteta, krštenje, venčanje, rođendan ili kao poslovni poklon.

Izaberite motiv za svoj dukat i poručite ga u našoj radnji u Beogradu (Zorana Radmilovića br. 1) ili putem telefona +381629528272. Rok izrade je 2-3 radna dana.U ponudi Zlatare Đorđević, zlatnici dukati zauzimaju posebno mesto, predstavljajući kombinaciju tradicije, umetnosti i vrednosti. Ova kategorija obuhvata razne motive, od religijskih do državnih simbola, poput grba Srbije. Iako dukati nemaju numizmatičku ili investicionu vrednost, oni su izuzetan izbor za poklon, savršeni za obeležavanje značajnih događaja i trenutaka.

Raznovrsnost Motiva i Dizajna

Naša kolekcija obuhvata širok spektar motiva na dukatima, uključujući religijske figure kao što su Sveti Nikola, Sveti Luka, Sveta Petka, Bogorodica, kao i dukate sa državnim grbom Srbije. Ovi dukati dolaze u tri veličine – 3, 5 i 8 grama, pružajući različite opcije za svaku priliku i preferencu.

Kvalitet i Izrada

Izrađeni od žutog zlata sa čistoćom od 900/1000, naši dukati su proizvod vrhunske zanatske veštine. Tehnikom kovanja postižemo preciznost i detalje koji ovim dukatima daju posebnu vrednost i eleganciju. Svaki dukat je pažljivo izrađen kako bi zadovoljio visoke standarde kvaliteta i estetike.

Sertifikat Kvaliteta

Za svaki kupljeni dukat pružamo sertifikat o kvalitetu, garantujući autentičnost i čistoću zlata. Ovaj sertifikat potvrđuje našu posvećenost kvalitetu i pruža dodatnu sigurnost i zadovoljstvo našim kupcima.

Idealni Poklon za Svaku Priliku

Dukati iz naše kolekcije su posebno popularni među porodičnim i poslovnim ljudima koji traže prigodan i elegantan poklon. Bilo da je reč o godišnjicama, rođendanima, poslovnim jubilejima ili drugim značajnim događajima, dukat zlatnik predstavlja simbol poštovanja i trajne vrednosti.

Zaključak

Dukati zlatnici od Zlatare Đorđević nisu samo komadi nakita; oni su izraz tradicije, kulture i umetnosti. Svojim raznovrsnim motivima i veličinama, kvalitetnom izradom i sertifikatom autentičnosti, naši dukati zlatnici su idealan izbor za one koji žele da daruju nešto posebno, simbolično i trajno. Posetite našu kolekciju i odaberite dukat koji najbolje odgovara vašem ukusu i prilici. Sve o cenama dukata i cenama zlatnika