Prikaz 1–18 od 28 rezultata

Burme Beograd – to je Zlatara Đorđević koja će izraditi burme po vašoj meri!

Burme (venčano prstenje) predstavljaju simbol vaše ljubavi i rado ćete ih nositi svakoga dana.
Za mnoge su burme poseban komad nakita, jer nemaju samo estetsku i materijalnu vrednost, već i emotivnu.
Kada birate burme obratite pažnju na njihovu udobnost, jer je to prstenje koje ćete svakodnevno nositi.

To mogu biti klasične burme, anatomske burme ili bilo koji model burmi sa udobno zaobljenim ivicama. Zlatara Đorđević vam nudi mnoštvo kako klasičnih i elegantnih modela burmi, tako i dekorativnih i masivnih burmi.
Naše burme su posebne i po tome što se većina njih može modifikovati u smislu širine, debljine, broja cirkona ili brilijanata, kao i njihove raspoređenosti po burmi.

Sve burme izrađujemo u boji zlata po vašoj želji, pa tako bilo koje burme od belog zlata mogu biti izrađene i od žutog ili roze zlata.
Unapred vam se zahvaljujemo na interesovanju za burme Beograd Zlatara Đorđević, a uz kupovinu vam izdajemo i sertifikat kojim vam garantujemo njihov kvalitet izrade, kao i kvalitet ugrađenih cirkona ili brilijanata.Kupovina burme Beograd
Kupovina burme u Beogradu nije tako teška. Ako želite unikatan prsten, razmislite o kupovini srpskog. Srbija je dom bogate istorije izrade nakita. Većina nakita je napravljena od plemenitih metala. Prelep venčani prsten može upotpuniti odeću. Nakit je oduvek bio vezan za ljubav. Može da obraduje ljude, a biće i odličan suvenir na putovanje u Srbiju.

Očekuje se da se gosti doteraju za ceremoniju i prijem. Živi bendovi sviraju tradicionalnu nacionalnu muziku, a venčanje nije izuzetak. Svi na kraju igraju ‘Kolo’, tradicionalni ples koji se sastoji od tri koraka ulevo i jednog udesno. Mlada i mladoženja nazdravljaju jedni drugima čašama rakije i „živeli” i „srećnom”, koji su tradicionalni srpski svadbeni rituali.

Vjenčani prsten je važan deo proslave. Mnogi parovi biraju prsten od zlata ili dijamanata za svoju burmu. Prsten može predstavljati važnu prekretnicu u njihovoj vezi i simbolizirati ulazak u buduću zajednicu. Prsten može da sadrži imena mladenaca, njihove inicijale ili simbol.

U većini zapadnih zemalja, burma se razmenjuje tokom obreda veridbe. U istočno-pravoslavnim hrišćanskim, luteranskim i katoličkim crkvama, venčani prsten se daje mladoženji i nevesti.